Koliko konja vidite? To otkriva kakav ste radnik ili direktor Jedan od pet najvažnijih osjeta je vid. Ne samo da su oči “ogledalo duše”, nego i način na koji svaki pojedinac vidi svijet oko sebe. To može definirati vaš tip osobnosti i pogled na život

Pravila igre:

1. Bacite pogled na sliku na sekundu ili dvije i prebrojite konje.

2. Sad provjerite koji ste tip osobnosti prema broju konja koji ste zapazili

 

1. Vidite samo jednog konja
Vi ste tip osobe koja više zanima velika slika i lakše percipirate cijelu priču nego neke njezine detalje. Vi stvari, probleme ili rješenja vidite u njihovoj cijelosti, ne gubeći vrijeme na analizu detalja. Odlučujete brzo i jednostavno, piše “Novi“.

Ove kvalitete se traže u upravama tvrtki i vi biste bili izvrsni u stvaranju strategija i odlučivanju budući da ste sposobni sagledati stvari “izvana”, a u glavi već vidite što se događa pet ili šest koraka unaprijed.

Iako su ove kvalitete opće poželjne, nemojte prestati raditi na sebi. Povežite ih sa znanjem i iskustvom i postat ćete iznimno poželjan poslovni “paket”.

2. Vidjeli ste između pet i deset konja
U vama se nazire perfekcionizam. Vi ne uzimate stvari zdravo za gotovo i posvećeni ste onim pravim stvarima koje imaju veliki utjecaj na vaš život, piše The Minds Journal.

Odlučujete na temelju informacija kojima raspolažete, intuitivno, ali razumno. Unatoč vašoj razumnosti, vaš način rada zna biti jako opasan – za vas i okolinu. Ali ovo vas ne usporava, već direktno usmjerava prema vašim ciljevima. Vaš najveći problem je što nemate dobar sustav rada.

Uvijek ste u pokretu i za vas ne postoji faza mirovanja. Nebitno je trčite li ili pužete, vi jednostavno ne stajete…

3. Vidjeli ste jedanaest ili više konja
Molimo pljesak za gospodina/gospođu fantastičnog/fantastičnu!

Imate iznimno oštro oko i primjećujete stvari koje drugi teško vide. Po prirodi ste jako odgovorni i to je jedan od razloga zašto nikad ne propuštate ni najsitnije detalje.

Ovo je jedan od razloga zašto ljudi vole s vama raditi. Svjesni su da nikad nećete zabrljati.

Nažalost perfekcionizam dolazi sa svojim nedostatcima. Često se znate naći u situacijama u kojima niste sigurni trebate li nastaviti raditi na nečemu ili završiti i prijeći na novi zadatak. Uvjereni ste da sve može biti bolje i tu nastaje problem jer nemate granicu i ne znate kad je vrijeme da stanete.

Nikad niste posve zadovoljni svojim radom.

By admin