KADA VIDITE ŠTA JE ONA URADILA I VI ĆETE ODMAH TO UČINITI: U prašak za veš je stavila kašičicu OVOG začina, kada je izvadila odeću iz mašine ZANEMELA!

Boja vaše omiljene majice može da ostane jednako intenzivna kao onog dana kada ste je kupili. Pitate se kako? Evo odgovora na vaše pitanje!
Sve što treba da uradite jeste da upotrebite jedan uobičajeni začin koji imate u kuhinji! Dovoljna je samo jedna kašičica crnog bibera, i možete da zaboravite na skupe praškove za veš koji garantuju da vam omiljeni komad odeće nikada neće izbledeti.

Jednostavno, pomešajte biber sa praškom za veš, sipajte u odgovarajuću pregradu u mašini i uključite da se pere.

Crni biber otapa ostatke sapuna na vašoj odeći, koji su najveći krivci što sa prljavštinom u otpadnim vodama završe i pigmenti boje sa vaše odeće.Važno je da znate i da ukoliko dodajete biber u veš mašinu za veš čiju boju nastojite da sačuvate, morate veš da perete u hladnoj vodi.

Takođe, ukoliko imate pregršt majica različitih boja koje morate da operete, umesto skupog praška uzmite samo malo bibera i efekat će biti isti.

Nakon dugotrajnog pranja belog veša u mašini, on često promeni boju i postane siv. Bez obzira na to što ste sve pokušali da uradite kako biste uklonili sivilo, odeća je ostala ista. Složićete se da to nervira svaku ženu.