DRŽITE ČEN BELOG LUKA U USTIMA NEKOLIKO MINUTA – BIĆETE ODUŠEVLJENI REZULTATOM!

971e608e1507264270c0b568aae93bd9_header

Ovo odlično povrće poseduje antibakterijska svojstva, leči mnoge bolesti, uključujući različite prehlade, arterosklerozu i bolesti bubrega, jača kapilare i dobar je adaptogen. U kineskoj medicini beli luk se koristi za potpuni oporavak organizma.

Naime, kinezi uzimaju mali čen belog luka, stavljaju ga u usta i natapaju pljuvačkom, “šetajući” po usnoj duplji, kao kada sisate bombonu. Ova procedura sprovodi se ujutro i traje 30 minuta.

Efekat je zaista zapanjujući – pljuvačka, zajedno sa hranljivim, korisnim materijama dospeva u krv, čisti krvne sudove i limfu. Takođe, beli luk jača usnu duplju i desni prestaju da krvare.

Nakon procedure, beli luk treba ispljunuti i oprati zube. Ako se, i nakon pranja zuba, oseća miris, ubaciti u usta zrno kafe ili malo peršunovog lista. Nekoliko gutljaja mleka će potpuno ukloniti miris belog luka iz usta.

Zašto treba da počnete da stavljate beli luk u usta?

– Čisti krv

– Reguliše apetit

– Štiti od epidemije gripa i drugih respiratornih bolesti

– Neverovatno ojačava imunitet

– Koristan je kod anemije

– Leči hronični bronhitis

– Pomaže kod bolesti bubrega i bešike

– Čisti kožu

Ako vam predstavlja problem da stavite ceo čen belog luka u usta, počnite sa četvrtinom ili manjim komadićem, i polako povećavajte količinu.

Ovaj metod lečenja odličan je i protiv kašlja i kamena u bubregu.

Mnogi koji su isprobali oduševljeni su rezultatima, pa ukoliko imate bilo koji od navedenih problema, stisnite zube i isprobajte.

Isplatiće vam se!

Izvor: uspesnazena.com