4 jednostavne vježbe kojim ćete SIGURNO I BRZO SKINUTI VISEĆI STOMAK

salo-viseci (1)

Trbušnjaci i trčanje nisu najbolji način da biste skinuli masnoću oko struka. To možete učiniti samo sa ovim vježbama koje trebate usvojiti kao rutinu koja sagorjeva masnoću u stomaku.

Sljedeća vježba je prilično jedinstven kada je u pitanju ab-toniranje vježbe jer ima trenutak uvijanje i utjecaj na ne masnoću baš u području abdomena. One će ojačati i tonus mišića na stomaku.

.Podignite gornji dio tijela pod kutom od 45 stupnjeva i uviti ga na svoju lijevu stranu. Vratite se u početni položaj i zatim zakrenite ga udesno. Možete osjetiti kako vježba napada bočne mišiće ponavljajte 10 puta.

Za veći utjecaj možete pokušati dizanje noge s tla dok radite vježbu.

Joga je najbolja vježba za toniranje i sagorijevanje masti i mjerilo je savršena poza koja pruža otpor mišićima. Prema nekim istraživanjima ove vrste vježbanja može biti savršena za trbuh i spaljivanja masnoća.

Sjednite na pod i prekrižiti noge dok stavljate dlanove uz kukove okrenute prema dolje.

Izdahnite i gurati ruke na podu, savijanjem trbuha pokušavajte podići svoje tijelo s poda.

U početku to može biti teško podići cijelo tijelo, no to je ok.

Pokušajte ostati 10-15 sekundi.

Nakon što majstor poza, a vi ćete se osjećati kao da je potreban veći izazov pustiti nogu i zadržite se u položaju istom.

Ova vježba je teška, bitno je da malo po malo pokušavate da je radite, i pokušaje se pikaju jer ste na počeku, a kasnije ćete uspjeti, kao djevojka na fotografiji.

Plivačka poza je isto idealna za skidanje visećeg stomaka, bitno je da u ovom položaju izdržite što duže možete.

Dovljno je 15 minuta na da radite, efekat ćete primjetiti nakon samo 30 dana.

pozivitno.com