20 GODINA JE PROUČAVAO ALOE VERU I TVRDI DA SE RAK MOŽE IZLIJEČITI! OVO JE RECEPT KOJI JE MNOGIMA SPASIO ŽIVOT…

Aloe vera je veoma zdrava, čak ima moć liječenja raka. Sveštenik po imenu Zago je čak 20 godina proučavao ovu biljku. Zbog službe je boravio u Brazilu i uvidio je kako tamnošnji ljudi ovu biljku koriste u mnoge svrhe.

Saznao je da ova biljka može liječiti teške bolesti, pa i rak. Proučavao je ovu biljku sve više i napisao knjigu pod nazivom”Rak se može izliječiti”.

Tu je objasnio kako ova biljka ima moć liječenja raka(leukemije, raka debelog criejva, prostate, kostiju, mozga..). Uvidio je da su se mnogi izliječili od ovih opakih bolesti.

Nemojte se čuditi, pa prirodni lijekovi su se pokazali mnogo učinkovitijim od hemoterapije i drugih lijekova. Pa istražite malo o doktoru Gersonu koji je prirodnim sokovima liječio oboljele od raka, pa čak i one u zadnjim fazama. To vam doktori neće reći jer neće zaraditi od prirodnih lijekova. Zato se informišite.

U našim člancima smo spominjali mnoge takve prirodne lijekove(limun, čuvarkuću, kokosovo ulje, kurkumu..) i uvidjeli smo da je veoma btina zdrava ishrana za liječenje bilo koje bolesti, pa tako i raka.

Evo kako da napravite šejk od aloe vere:

Uzmite 300 g ovog lišća, odstranite trnje i operite ga. Stavite u blender sa 500 g meda i 6 kašika rakije ili jabukovog sirćeta.

Kad dobijete finu smjesu, uzimajte po jednu ili 2 kašike 3 puta dnevno, prije obroka. Konzumirajte tako 10-12 dana, a onda napravite pauzu od 10 dana i ponovo krenite.

Probajte, nemate šta izgubiti, a pomoći će vam… Ovaj lijek mogu probati i osobe koje su već pod hemoterapijom.

Izvor: http://www.sarajevo-online.com/